چرا صبحانه هتل مهم است؟

۷ بازديد
ناشتایی های هتل و  هتل آپارتمان با پارکینگ مشهد راهی خوب برای مهمانان برای استارت روز میباشد و به هتل شما امداد می نماید تا از سایر متمایز گردد. یک ناشتایی خوشمزه با آیتم های متنوع میتواند شم خیر و خوبی تولید نماید که بین بازدیدکنندگان شما باقی بماند. این کاغذ مروری بر تجهیزات ناشتایی هتل و طریق بالاتر رفتن از انتظارات مهمانان به شما می‌دهد.

کمد دیواری ناشتایی هتل یکی مهم‌ترین خدماتی میباشد که هتل ارائه می‌دهد. از آنجایی که معمولاً در ارزش اتاق گنجانده میگردد، به راحتی میتواند به یک نقطه مرجع برای رضایت یا این که عدم رضایت تمامی مهمانان هتل تبدیل خواهد شد. حتی در شرایطی که یک ناشتایی بی نیاز در اپلیکیشن روزمره شما نباشد، هر مجال که خویش را در هتل می‌بینید - چه برای بیزنس و چه برای تفریح ​​- فرصت ناشتایی جذاب ترین لحظه روز میباشد که انرژی موردنیاز را به شما می‌دهد و شما‌را به آزمون کردن غذاهای خوشمزه دعوت می نماید. مزه هایی که حقیقتا روز شما‌را می سازد.

یک ناشتایی بهتر در هتل قادر است قسمت مهمی از تجارب کلی باشد. چه هتل شما بلندمرتبه باشد چه خرد، و هر امکاناتی که ارائه می دهید، ناشتایی هتل میتواند تفاوت در بین یک اقامت دلپذیر و استثنائی را ساخت نماید. در حالتی که ناشتایی هتل در بها اتاق گنجانده گردیده‌است، اساسی میباشد که یک ناشتایی شادی بخش ارائه نمایید تا مهمانان حس نمایند قیمت پول را اخذ کرده اند. حتی در حالتی‌که مورد‌ها ابتدایی باشند، طعام و آبمیوه با کیفیت منجر می شود که یک روز استراحت برای مهمانان آغاز خیر باشد. ناشتایی هتل فرصتی برای شارژ و فراهم شدن برای روز میباشد.

اشکال متعدد ناشتایی هتل چیست؟
اشکال مختلفی از ناشتایی های هتل وجود داراست، از یک گنجه منو باز بی آلایش که از یک‌سری گزینه اصلی تشکیل‌شده تا مورد های مجلل خیس.
ناشتایی کنتیننتال
صنعت هتلداری بریتانیا علیرغم نامش که ریشه اروپایی دارااست، معنا ناشتایی هتل کنتیننتال را عهده دار شد. ناشتایی کنتیننتال مورد‌ای مدل‌خیس و معمولی‌خیس از وعده‌های غذایی هنگفت ‌خیس مانند ناشتایی بی نقص انگلیسی میباشد. یک ناشتایی کنتیننتال معمولاً مشمول غذاهای پخته گردیده مانند کروسان و نان رول میباشد که با ملازمت های متعدد مانند کره، ژله، مربا، مارمالاد و غیره سرو می‌گردد. ناشتایی کنتیننتال سابق سر مشق دربرگیرنده یک فنجان قهوه نو دم گردیده است، البته آب میوه های دیگری نیز ارائه میشود. بعضا از هتل ها مورد های خوش طعمی مانند پنیر یا این که گوشت سرد، میوه، ماست و غلات را نیز ارائه میدهند.
ناشتایی ی انگلیسی
یک ناشتایی بدون نقص انگلیسی یک وعده غذایی تبارک و مقوی میباشد. معمولاً مشمول بیکن، سوسیس، پودینگ سیاه، گوجه خارجی سرخ گردیده، قارچ، تخم مرغ (آشپز یا این که سرخ گردیده) و نان آزمایش یا این که نان سرخ گردیده‌است. دمنوش تحت عنوان یک گزینه مستمر و معمول وجود داراست . این وعده غذایی گران قدر و بی نیاز از پروتئین، برای مهمانانی که برای یک روز والا فراهم می‌شوند، خوب میباشد چون بسیار تقویت کننده میباشد. برخی از مهمانان صبح دیروقت یک ناشتایی بی نقص انگلیسی میخورند بدین ترتیب نیازی به توقف برای ناهار ندارند. همگی موادتشکیل دهنده غذای گرم می باشند و به طور جدید تهیه و تنظیم خواهند شد. یک مهمان گرسنه ممکن میباشد سهم بزرگی را گزینش نماید، البته ارائه سهم های کوچکتر برای افرادی که با این ناشتایی بی نقص انگلیسی دست و پنجه قابل انعطاف می نمایند ایده نیکی میباشد.
ناشتایی آمریکای
ناشتایی هتل آمریکایی دربرگیرنده ارکان هر دو نوع ناشتایی فوق میباشد. معمولا دربرگیرنده بیکن، تخم مرغ (سرخ گردیده)، هش براون، پنکیک یا این که وافل با کره یا این که شربت، نان آزمایش با کره یا این که مربا/ژله و قهوه میباشد. می اقتدار آن را به طور کمد دیواری سرو کرد ولی اکثر وقت ها به طور سفارشی مهیا میگردد. بخش اعظمی از هتل ها پنکیک ها را از آغاز صحیح می نمایند تا وقتیکه میهمان آن را برای خوردن بردارد، کره ذوب خواهد شد. اگرچه این ناشتایی به اندازه انگلیسی بی نقص هنگفت وجود ندارد، ولی همچنان دلچسب و استوار میباشد. یک ناشتایی آمریکایی آیتم سبکی وجود ندارد، اگرچه معمولاً وعده های خرد ارائه میشود.
منش های سرو ناشتایی هتل
روش های مختلفی وجود دارااست که هتل ها می‌توانند ناشتایی را برای مهمانان خویش سرو نمایند. برخی از مهمانان ترجیح میدهند ناشتایی را برای آن ها سرو نمایند، در حالی که برخی دیگر تجارب تعیین اقلام از گنجه را دوست دارا هستند. کمد ناشتایی کمددیواری ناشتایی مشمول یک میز یا این که پیشخوان بلند میباشد که میهمانان می‌توانند اقلام متفاوت را برای خویش سرو نمایند. یک کمددیواری بی آلایش مشتمل بر مواقعی مانند کلوچه، کروسانت، نان آزمایش و بقیه تولید ها پخته می گردد. اقلام داغ مانند سوسیس، بیکن، سیب زمینی سرخ گردیده یا این که هاش براون، تخم مرغ درشت و غیره؛ میوه، ماست و غلات. یک ناشتایی به مدل کمددیواری به مهمانان این قابلیت و امکان را می‌دهد تا اقلام آیتم عشق و علاقه خویش را تعیین نمایند و هر چقدر که دوست دارا هستند طعام بخورند. رعایت استانداردهای بالای نظافت و بهداشت اصلی میباشد، چون گنجه ممکن میباشد نامرتب گردد و خطر آلودگی وجود داشته باشد. ارائه عالی برای یک تجربیات غذاخوری دلپذیر گنجه حیاتی میباشد. خدمت اتاق ناشتایی هتل با خدمت اتاق، حسی از تجمل را به اقامت مهمان می‌بخشد. میهمانان میتوانند عوض این که بین جمعیت در حوالی کمد دیواری بچرخند یا این که در رستورانی آکنده از خوراک صرف نمایند، می‌توانند از یک ناشتایی آهسته در اتاق خویش لذت ببرند. طرق مختلفی وجود داراست که هتل‌ها میتوانند ناشتایی‌های خدمت اتاق را رئیس نمایند. می قدرت آن را در بشقاب های قابل شستشو یا این که در ظروف یکبار مصرف تحویل اعطا کرد. شما میتوانید سرویس ها ناشتایی را بسته به نیازهای خاص خویش سفارشی نمایید.

مورد های دوست داستنی عبارتند از کارت ناشتایی، که مهمانان میتوانند مورد ها را تعیین نمایند. یک هیبت منو که مهمان شب پیشین لبریز خواهد کرد. یا این که باکس های ناشتایی فناوری هتل، مانند نرم افزار هتل، روش دیگری برای پیشنهاد ناشتایی از سوی مهمانان میباشد.


6 نکته برای اینکه مطمئن گردید کمد ناشتایی هتل شما بیشتراز انتظارات مهمانان شماست
در حالی که یک کمد دیواری ناشتایی مزایای متعددی داراست، ولی سوای استراتژی مطلوب میتواند به‌سرعت آشفته و آلوده خواهد شد. در اینجا تعدادی نکته برای اعتقاد و باور از اینکه کمد ناشتایی هتل شما تجارب ای آهسته و شادی بخش را ارائه می‌دهد که مهمانان شما‌را زیر اثر قرار میدهد، اورده شده میباشد.

1. قانون ها ایمنی مواد غذایی را رعایت فرمایید

از آنجایی که کمد دیواری شما ده ها مهمان داراست که بعضی از آنان یکسری توشه از آن بازدید می نمایند، داشتن یک نرم‌افزار آپ تو دیت و ظریف برای نظافت بسیار اساسی میباشد. فهرستی از امکانات آیتم به کار گیری، روشی برای پاک کردن و بده بستان اقلام پیش از گشوده شدن کمد و هنگامی که در هم اکنون به کار گیری میباشد، و روشی برای پاک کردن بعداز مسدود شدن آن ساخت نمایید. مواد غذایی، به ویژه اقلام حساس مانند تخم مرغ، می بایست از هوا و آفتاب نگهداری شوند. از فیلم پلاستیکی به کار گیری نکنید - در ازای، درب یا این که گنبد پلاستیکی روی ظروف سرو قرار دهید. از جمله، سطح ها می بایست به صورت مکرر منزه شوند و هر ظروفی که روی زمین می افتد بایستی بلافاصلهً ردوبدل گردد.

2. مطمئن گردید که کمددیواری از دید زیبایی شناسی دلپذیر میباشد

ناگفته نماند ضمن اینکه غذاها بایستی کیفیت عالی و به نیکی فراهم شوند. ارائه نیز اصلی میباشد. همگی چیز در گنجه می بایست به به عبارتی اندازه که طعم دارااست به لحاظ رسد. ظروف و موادی که استعمال میکنید بایستی با تمرکز گزینش شوند تا هم کاربردی و هم مبنی بر با زیبایی شناسی متبوع شما باشند. دکورا سیون بایستی طوری طراحی برنامه گردد که راحتی و جذابیت بصری را به حداکثر برساند. چینش گنجه به نحوه ای دیدنی و تعجب آور، به تجربیات کلی مهمانان شما امداد متعددی می نماید. این یک مجال بهتر برای ارتقاء ادراک مهمانان شما از خدماتی میباشد که اخذ می نمایند.

3. بعضا از غذاها را به طور عمده و سایرین را به طور غیر وابسته سرو فرمائید

کمد ها معمولاً بعضی از غذاها را به طور فله ای می دهند، مانند یک کاسه گرانقدر از تخم مرغ های همزده که مهمانان میتوانند از آن به کار گیری نمایند یا این که غلاتی که در یک کاسه ارائه می‌گردد. با این درحال حاضر، بقیه غذاها خوب میباشد در قسمت های جدا سرو شوند. یک نمونه ممکن میباشد کره باشد. مطمئناً، میتوانید یک پوسته کره را در کمد خویش قرار دهید و به مهمانان اذن دهید آنچه را که نیاز دارا‌هستند بردارند، ولی این شغل نامطلوب به حیث می رسد. همینطور سبب ضایعات مواد غذایی متعددی می‌گردد، چون در شکل آلودگی، کره باقی‌مانده بایستی بعداز کمد به دور ریخته گردد. این را در هنگام تهیه و تنظیم گنجه خویش در حیث بگیرید.

4. ارائه برچسب های وقتگیر برهه زمانی برای عملکرد و پیوندها

برچسب زدن بدیهی به مهمانان شما یاری می نماید تا ببینند چه غذاهایی ارائه می‌گردد. ضیافت که یک طعام را با غذای دیگر خطا می‌گیرد یا این که متوجه می گردد که یک غذای مهیا دربردارنده یک ماده غیر مطلوب میباشد، ممکن میباشد حیران و ناامید خواهد شد. عوض اینکه کارمندان به مهمانان توضیح دهند که هر کاسه دربردارنده چه چیزی میباشد، می بایست برچسب های بادوام و خوانا ارائه گردد. برچسب هایی با فرمت کارت در پلاستیک ها راحل نیکی میباشند. آن ها را می اقتدار در نگهدارنده های پلاستیکی یا این که فولادی ضد زنگ قرار بخشید و روزمره مجدد از آن‌ها بهره مند شد. این همینطور منجر میشود که کارگر روزمره برچسب‌های جدیدی بسازند و در حین صرفه‌جویی نمایند.

5. محیطی برای ناشتایی ساخت و ساز نمائید

از آنجایی که مهمانان شما ممکن میباشد در به عبارتی فضایی که ناهار و شام نیز سرو میگردد ناشتایی بخورند، میخواهید در طی ناشتایی فضای متفاوتی ساخت‌و‌ساز فرمایید. یک شم شاداب و سرزنده به مهمانان شما یاری می نماید از استارت روز خویش لذت ببرند و تجربیات بهتری را ارائه دهند. موسیقی مطلوب با فضایی را که می‌خواهید تهیه فرمائید گزینش نمایید و به ارائه خویش اعتنا فرمایید. مثلا، میتوانید از سفره های متفاوت برای صبح استعمال فرمایید و رنگ های بشاش را تعیین نمایید تا مهمانان خویش را در روحیه ای پرشورتر قرار دهید.

6. یک گام جلوتر بروید و یک توصیه ناشتایی محلی را معرفی نمائید

لذت بردن از غذاهای محلی بخشی غیرقابل دیده پوشی از هر تجارب مهاجرت میباشد. حتی در شرایطی که مهمان‌ها به‌مکان تفریح ​​برای کاری هجرت می‌نمایند، از مجال لذت بردن از غذاهای حیطه‌ای تشکر خواهند کرد. غذاهای محلی را در گنجه ناشتایی هتل خویش بگنجانید و آنان‌را به اکران بگذارید. این فرمان ضمن تولید شم چگونگی، به مهمانان شما آرم میدهد که برای تجربیات آن‌ها و مدد از جامعه بها قائل میباشید. همچنان میتوانید کرایه کمددیواری استاندارد ارائه دهید، ولی چندین فرمان غذای محلی اضافه نمائید تا کمددیواری خویش را متمایز فرمایید.






کلام نهایی
یک خطا بسیار رایج در کمددیواری ناشتایی هتل، نداشتن برچسب میباشد. حتی در حالتی که هتل‌داران یا این که مدیران حس می‌نمایند که منوی ناشتایی را بهتر صحیح کرده‌اند، اکثر زمان ها در استحضار‌رسانی کافی به مهمانان درخصوص هر بشقاب ناکامی میخورند و سبب ساز ساخت‌و‌ساز سوءتفاهم در باب آنچه که مهمان حقیقتاً تعیین نموده است میگردند. اینگونه وضعیتی هم برای هتل (چون مقدار متعددی از مواد نخستین را هدر می‌دهید) و هم برای مهمانان بد میباشد چون در غایت آن‌طور که انتظار داشتند از ناشتایی خویش لذت نمی‌مارک. برای دوری از این فرمان، مطمئن گردید که از برچسب ها به کار گیری می کنید. برچسب‌هایی برای کل اقلام جانور در گنجه شما که توضیح می دهد هر بشقاب چیست و چه موادی دارااست.
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.