سه شنبه ۰۶ خرداد ۰۴ ۲۲:۳۰ ۱۲ بازديد
Single یک تخت یکنفره و هتل آپارتمان با پارکینگ مشهد
- Twin دو تخت جداى تکنفره
- Double یک تخت دو نفره
- Queen Size تخت دونفره گرانقدر
- King Size تخت بلندمرتبه
- Twin Double یک تخت دونفره و دو تخت تکنفره
- Double- Double Bed تخت دوبل دوبله
- Bunk Beds تخت دو طبقه
- Folding-up bed تخت دیوارى
- Roll-A-Way-Bed تخت تاشو
- Bed- Parlor تخت تالار پذیرایى/ کاناپه قابل تبدیل به تخت
- Bed-Studio=Convertible Sofa کاناپه تبدیل به تخت
- Convertible Couch کاناپه تبدیل به تختخواب
- Sleeping Couch مبل تختخوابشو
- Water Bed تخت با تشک آبى
- Extra Bed تختخواب اضافى یا این که تختخواب تاشو
- Children’s Beds تختخواب نوپا
گونه های خدمت در هتل ها
O.R) Only Room) :
O.R اصطلاحا به هتلهایی گفته میگردد که هیچسیرتکامل سرویس ها رایگانی را ارائه نمیدهند. و تنها اتاق جهت اقامت فارغ از هیچگونه وعده غذائی را ارائه میدهند. امروزه کل هتلها دستکم یک وعده ناشتایی مجانی را دارا هستند و شما کمتر با اینگونه عنوانی روبرو خواهید شد. بهاین هتلها اصطلاحا Only Room میگویند.
B.B) Bed & Breakfast) :
B.B یعنی اتاق جهت اقامت همپا با یک وعده ناشتایی در روز. اکثر اوقات هتلها هزینه ناشتایی که تحت عنوان سرویس ها بدون پول هتلها به حساب می آید را روی هزینه رزرو اتاق اکانت مینمایند و هزینهای جدا برای آن قائل نمی شوند. بهاین هتلها اصطلاحا Bed & Breakfast می گویند.
H.B) Half Board) :
H.B یعنی اتاق جهت اقامت همپا با یک وعده ناشتایی و یک وعده نهار یا این که شام. بعضا از هتلها با دقت به مقامبندی که داراهستند، ضمن ناشتایی، یک وعده ناهار یا این که شام بدون پول در مشت مسافران خویش قرار می دهند. در اصطلاح بدین هتل ها Half Board می گویند. از جمله خدمت H.B در دبی معمولا به یک وعده ناشتایی و یک وعده نهار اطلاق شده در حالی که به عبارتی خدمت در ترکیه (حوزه آنتالیا و حوزه دریای اژه) به یک وعده ناشتایی و یک وعده شام اطلاق میگردد.
F.B) Full Board) :
F.B یعنی اتاق جهت اقامت یار با یک وعده ناشتایی ، یک وعده ناهار و یک وعده شام. در برخی از هتل ها این خدمت بصورت خدمت Full Board Plus یعنی اتاق جهت اقامت یاروهمدم با یک وعده ناشتایی ، یک وعده ناهار ، یک وعده شام و آب میوه ها هنگام صرف ناهار و شام ارائه میشود.
ALL) All Inclusive) :
ALL یعنی اتاق جهت اقامت همدم با کل وعده های غذائی مشمول ناشتایی ، ناهار ، عصرانه ، شام و آبمیوه های بدون پول. این خدمت معمولا در هتل های واقع گردیده در شهرهای ساحلی نظیر کوش آداسی ، بودروم ، مارماریس آنتالیا و... ارائه میگردد. و بسته به نوع آبمیوه ارائه گردیده از جمله ساختوساز باطن یا این که بیرون مرز و بوم و اینکه در چه ساعاتی از شبانه روز ارائه میشود دارنده کلمه های متفاوتی میباشد نظیر Ultra All Inclusive و Maximum All Inclusive. در بعضا از هتل هایی که اینگونه سرویسی ارائه میشود به کار گیری بدون پول از ورزشهای آبیرنگ از قبیل جت اسکی، اسکی روی آب، غواصی، ماساژ و... برای یکبار در حین اقامت جزئی از خدمت میباشد.
UALL) Ultera All Inclusive) :
UALL یعنی ناشتایی و ناهار و شام و آب میوه داخلی و همچنین فرنگی و عصرانه در زمان ۲۴ ساعت. اصطلاح Ultera ALL Inclusive مشمول هتلهایی میشود که غایت مهمان نوازی را دارا هستند و مجموع خدماتی که هتلهای All ارائه می دهند را دارا هستند با این تفاوت که بین وعدهها درین هتلها بهشکل ۲۴ ساعته ارائه میشود. درین هتل ها نیز در اولِ ورود به شما طرحی داده میگردد که در چه ساعت هایی میتوانید از خدمت های رستوران ها و آب میوه ها به کارگیری فرمائید.
Continental breakfast : ناشتایی کانتینتال، ناشتایی ای مدل میباشد، مشمول قهوه، دمنوش، آب میوه، نان، خامه و مربا میباشد.
English breakfast : ناشتایی انگلیسی، ناشتایی ای بدون نقص میباشد و مشمول نوشیدنی، دمنوش یا این که قهوه، تخم مرغ، بیکن، نان آزمایش و مربا است.
American breakfast : ناشتایی آمریکایی، همچون ناشتایی Continental، مشمول برش های بیکن، پنیر، نان ساده یا این که آزمایش، تخم مرغ آب پز یا این که نیمرو، اشکال سوسیس و کالباس، مربا یا این که مارمالاد، کورن فلکس (برشتوک) یا این که گونه های سیریال ها (غذایی که از غلات تهیه و تنظیم گردیده و با شیر تحت عنوان ناشتایی صرف میگردد) میباشد.
Menu : مشمول تعداد محدودی از غذاهای جان دار در منو، به جز غذاهای دریایی میباشد.
A-la carte : لیست منوی خوراک، که در آن هرکدام از غذاها به صورت جدا ارزش خویش را دارااست. اکثری از هتل هایی که سرویس ها پذیرایی UALL ارائه میدهند، همینطور دارنده منوی A-la carte بصورت مجانی میباشند.
کدام یک از این هتل ها را گزینش کنیم؟ بعضا از هتلهای U.ALL در فصلهای غیر پیک که مسافرانشان کمتر می باشند، سرویس ها ۲۴ ساعته ارائه نمیدهند. شما با اعتنا به مقامبندی هتلها و بر اساس خدمتهای غذایی، می توانید تصمیم بهتری درباره نوع هتلی که گزینش می کنید بگیرید. هر یک از اشکال سرویس ها هتلها که در ابتدا گفته شد، بها خاص خویش را برای رزرو هتلی که آنانرا ارائه می دهند دارا هستند. از جمله، برای رزرو یک هتل H.B هزینه بیشتری نسبت به هتل B.B می بایست پرداخت فرمائید. به این ترتیب در صورتیکه قصد شما از مهاجرت، توریسم بوده و تنها برای استراحت و خواب به هتل مراجعه میکنید، به عبارتی سرویس ها B.B) Bed & Breakfast) کافیست و نیاز وجود ندارد که هزینه بیشتری پرداخت فرمایید چراکه مجالهای میانه روز را به گردش در سوا هتل می پردازید و در طول سرو ناهار خارج از هتل میباشید. البته در حالتیکه قصدتان از مسافرت استراحت یکسری روزه در یک هتل آهسته و مجهز است هتلهای F.B یا این که ALL و U.ALL تعیینهای نیکی میباشند.
اصطلاحات مرتبط با سن مسافر
- Adult بزرگسال : به اشخاص بیش تر از ۱۲ سال اطلاق میگردد و با نشانه اختصاری ADL نشان داده میشود.
- Child اطفال ۶-۲ سال : کودکانی می باشند که معمولا در هتل ها به آن ها تخت تخصیص نمی یابد و با نشانه اختصاری CHD 2-6 نمایش داده میشود.
- Child اطفال ۱۲-۶ سال : کودکانی میباشند که معمولا در هتل ها به آنان تخت از نوع سفری تخصیص مییابد و با نماد اختصاری CHD 6-12 نمایش داده میشود.
- Infant اینفت یا این که نوزاد : به کودک ها پایین دو سال اطلاق میگردد که معمولا در هتل ها به آنان تخت تخصیص نمی یابد و با نشان اختصاری INF نمایش داده میشود.
اصطلاحات متداول در هتل ها
بررسیاین (Check-in) :
آنالیز این هتل در معنای ورود به هتل و تحویل اتاق میباشد. هتلها مقررات خاصی برای آنالیزاین دارا هستند. به عنوان مثال ساعت مشخصی را برای تحویل اتاق در لحاظ می گیرند. ساعت تحویل اتاق یا این که Check-in عموما ۱۴ (۲ عصر) میباشد. شما بعد از ورود به هتل و تحویل مدارک فردی پاره ای درانتظار میمانید آنگاه در طول مشخص و معلوم وارد اتاقتان می شوید.
محاسبهاوت (Checkout) :
بررسی اوت هتل برعکس آنالیزاین میباشد؛ و مرتبط با هنگامی میگردد که شما بایستی اتاقتان را تحویل دهید و هتل را رخنه نمایید. Checkout هتلها معمولا ساعت ۱۲ ظهر میباشد. در بیشتر هتل ها بعداز اینکه اتاق را تخلیه کردید، یک کدام از نیروی کار هتل خصوصی به اتاق می زند و حالت اتاق را نظارت مینماید.
آلتارناتیو (Alternative) :
اتاق Alternative به معنای«آیتمهای دیگر برای گزینش اتاق» میباشد. این رخداد در قوانینی می افتد که شما از پیشین اتاق خاصی را رزرو کردهاید و حال بعداز وصال به هتل اتاق جایگزینی به شما توصیه میگردد.
برای مثال ممکن میباشد شما اتاقی رو به بیشه را رزرو کردهاید و در هتل اتاق رو به دریا را به شما توصیه میدهند. این حادثه میتواند دلایل زیادی نظیر تغییرو تحول رغبت شما یا این که وجود برخی ایرادات در اتاق داشته باشد. ولی این تغییر تحول حتما با حفاظت رضایت شما شکل میگیرد.
فولی بوکد (Fully booked) :
اصطلاح Fully booked را بیشتر وقتی مشاهده می کنید که میخواهید هتلتان را آنلاین رزرو نمائید. هنگامی که یک شهر را تحت عنوان مقصد گزینش میکنید، هتلهای زیادی به شما نشانه داده میشود البته ممکن میباشد برای تعیین بعضی از اتاقها این اصطلاح را ببینید. و به معنای آن میباشد که آن اتاق در تاریخ متبوع شما مالامال گردیده است.
هاوس کیپینگ (Housekeeping) :
وقتی که در هتل می باشید، می توانید درخواست پاک کردن اتاق یا این که آپارتمانتان را بدهید. بخشی به عنوان Housekeeping یا این که سرویس ها منزل داری در هتل وجود داراست کهاین وظیفه را اعمال می دهد. برای آنکه اتاقتان منزه گردد میتوانید هنگام خروج از اتاق و هتل، آویز دری را که تیتر «Make Up» یا این که «Clean» یا این که «منزه گردد» روی آن درج شده، به در معلق فرمایید. براین اساس نیروی کار سرویس ها منزلداری هتل متوجه درخواست شما می شوند و اتاقتان را منزه مینمایند.
مینی توشه (Mini-bar) :
مینی توشه هتل به سردخانه کوچکی اطلاق میگردد که در اتاق هتل وجود دارااست؛ دراین یخچال فریزر اشکال آبمیوهها و خوراکیهایی نظیر شکلات یا این که آجیل در دسترس میباشد و شما میتوانید هرگاه که دلتان خواست از آنها رغبت نمائید. در اکثر موردها بایستی هزینه خوراکیها و آب میوههای Mini-Bar را به صورت جداازهم از هزینه هتل پرداخت فرمایید.
بل بوی (Bellboy) :
بل بوی هتل یکیاز نیروی کار هتل میباشد که چمدانهایتان را از ماشین فردی شما یا این که ماشین کرایه ای تا اتاق یا این که آپارتمانتان حمل مینماید. معمولا مسافران به Bellboy انعام میدهند.
کمد (Buffet) :
اصطلاح کمددیواری در رستوران و غذاخوریهای هتل گزینه به کارگیری قرار می گیرد. در صورتیکه هتلی تیتر نماید که خوراک را به صورت کمددیواری ارائه مینماید بدین معناست که غذاها به صورت منو باز برای پذیرایی از میهمانان فراهم می شود. در بیشتر هتلها، پذیرایی وعده ناشتایی عمدتا به صورت کمد دیواری یا این که سلفخدمت میباشد.
- Twin دو تخت جداى تکنفره
- Double یک تخت دو نفره
- Queen Size تخت دونفره گرانقدر
- King Size تخت بلندمرتبه
- Twin Double یک تخت دونفره و دو تخت تکنفره
- Double- Double Bed تخت دوبل دوبله
- Bunk Beds تخت دو طبقه
- Folding-up bed تخت دیوارى
- Roll-A-Way-Bed تخت تاشو
- Bed- Parlor تخت تالار پذیرایى/ کاناپه قابل تبدیل به تخت
- Bed-Studio=Convertible Sofa کاناپه تبدیل به تخت
- Convertible Couch کاناپه تبدیل به تختخواب
- Sleeping Couch مبل تختخوابشو
- Water Bed تخت با تشک آبى
- Extra Bed تختخواب اضافى یا این که تختخواب تاشو
- Children’s Beds تختخواب نوپا
گونه های خدمت در هتل ها
O.R) Only Room) :
O.R اصطلاحا به هتلهایی گفته میگردد که هیچسیرتکامل سرویس ها رایگانی را ارائه نمیدهند. و تنها اتاق جهت اقامت فارغ از هیچگونه وعده غذائی را ارائه میدهند. امروزه کل هتلها دستکم یک وعده ناشتایی مجانی را دارا هستند و شما کمتر با اینگونه عنوانی روبرو خواهید شد. بهاین هتلها اصطلاحا Only Room میگویند.
B.B) Bed & Breakfast) :
B.B یعنی اتاق جهت اقامت همپا با یک وعده ناشتایی در روز. اکثر اوقات هتلها هزینه ناشتایی که تحت عنوان سرویس ها بدون پول هتلها به حساب می آید را روی هزینه رزرو اتاق اکانت مینمایند و هزینهای جدا برای آن قائل نمی شوند. بهاین هتلها اصطلاحا Bed & Breakfast می گویند.
H.B) Half Board) :
H.B یعنی اتاق جهت اقامت همپا با یک وعده ناشتایی و یک وعده نهار یا این که شام. بعضا از هتلها با دقت به مقامبندی که داراهستند، ضمن ناشتایی، یک وعده ناهار یا این که شام بدون پول در مشت مسافران خویش قرار می دهند. در اصطلاح بدین هتل ها Half Board می گویند. از جمله خدمت H.B در دبی معمولا به یک وعده ناشتایی و یک وعده نهار اطلاق شده در حالی که به عبارتی خدمت در ترکیه (حوزه آنتالیا و حوزه دریای اژه) به یک وعده ناشتایی و یک وعده شام اطلاق میگردد.
F.B) Full Board) :
F.B یعنی اتاق جهت اقامت یار با یک وعده ناشتایی ، یک وعده ناهار و یک وعده شام. در برخی از هتل ها این خدمت بصورت خدمت Full Board Plus یعنی اتاق جهت اقامت یاروهمدم با یک وعده ناشتایی ، یک وعده ناهار ، یک وعده شام و آب میوه ها هنگام صرف ناهار و شام ارائه میشود.
ALL) All Inclusive) :
ALL یعنی اتاق جهت اقامت همدم با کل وعده های غذائی مشمول ناشتایی ، ناهار ، عصرانه ، شام و آبمیوه های بدون پول. این خدمت معمولا در هتل های واقع گردیده در شهرهای ساحلی نظیر کوش آداسی ، بودروم ، مارماریس آنتالیا و... ارائه میگردد. و بسته به نوع آبمیوه ارائه گردیده از جمله ساختوساز باطن یا این که بیرون مرز و بوم و اینکه در چه ساعاتی از شبانه روز ارائه میشود دارنده کلمه های متفاوتی میباشد نظیر Ultra All Inclusive و Maximum All Inclusive. در بعضا از هتل هایی که اینگونه سرویسی ارائه میشود به کار گیری بدون پول از ورزشهای آبیرنگ از قبیل جت اسکی، اسکی روی آب، غواصی، ماساژ و... برای یکبار در حین اقامت جزئی از خدمت میباشد.
UALL) Ultera All Inclusive) :
UALL یعنی ناشتایی و ناهار و شام و آب میوه داخلی و همچنین فرنگی و عصرانه در زمان ۲۴ ساعت. اصطلاح Ultera ALL Inclusive مشمول هتلهایی میشود که غایت مهمان نوازی را دارا هستند و مجموع خدماتی که هتلهای All ارائه می دهند را دارا هستند با این تفاوت که بین وعدهها درین هتلها بهشکل ۲۴ ساعته ارائه میشود. درین هتل ها نیز در اولِ ورود به شما طرحی داده میگردد که در چه ساعت هایی میتوانید از خدمت های رستوران ها و آب میوه ها به کارگیری فرمائید.
Continental breakfast : ناشتایی کانتینتال، ناشتایی ای مدل میباشد، مشمول قهوه، دمنوش، آب میوه، نان، خامه و مربا میباشد.
English breakfast : ناشتایی انگلیسی، ناشتایی ای بدون نقص میباشد و مشمول نوشیدنی، دمنوش یا این که قهوه، تخم مرغ، بیکن، نان آزمایش و مربا است.
American breakfast : ناشتایی آمریکایی، همچون ناشتایی Continental، مشمول برش های بیکن، پنیر، نان ساده یا این که آزمایش، تخم مرغ آب پز یا این که نیمرو، اشکال سوسیس و کالباس، مربا یا این که مارمالاد، کورن فلکس (برشتوک) یا این که گونه های سیریال ها (غذایی که از غلات تهیه و تنظیم گردیده و با شیر تحت عنوان ناشتایی صرف میگردد) میباشد.
Menu : مشمول تعداد محدودی از غذاهای جان دار در منو، به جز غذاهای دریایی میباشد.
A-la carte : لیست منوی خوراک، که در آن هرکدام از غذاها به صورت جدا ارزش خویش را دارااست. اکثری از هتل هایی که سرویس ها پذیرایی UALL ارائه میدهند، همینطور دارنده منوی A-la carte بصورت مجانی میباشند.
کدام یک از این هتل ها را گزینش کنیم؟ بعضا از هتلهای U.ALL در فصلهای غیر پیک که مسافرانشان کمتر می باشند، سرویس ها ۲۴ ساعته ارائه نمیدهند. شما با اعتنا به مقامبندی هتلها و بر اساس خدمتهای غذایی، می توانید تصمیم بهتری درباره نوع هتلی که گزینش می کنید بگیرید. هر یک از اشکال سرویس ها هتلها که در ابتدا گفته شد، بها خاص خویش را برای رزرو هتلی که آنانرا ارائه می دهند دارا هستند. از جمله، برای رزرو یک هتل H.B هزینه بیشتری نسبت به هتل B.B می بایست پرداخت فرمائید. به این ترتیب در صورتیکه قصد شما از مهاجرت، توریسم بوده و تنها برای استراحت و خواب به هتل مراجعه میکنید، به عبارتی سرویس ها B.B) Bed & Breakfast) کافیست و نیاز وجود ندارد که هزینه بیشتری پرداخت فرمایید چراکه مجالهای میانه روز را به گردش در سوا هتل می پردازید و در طول سرو ناهار خارج از هتل میباشید. البته در حالتیکه قصدتان از مسافرت استراحت یکسری روزه در یک هتل آهسته و مجهز است هتلهای F.B یا این که ALL و U.ALL تعیینهای نیکی میباشند.
اصطلاحات مرتبط با سن مسافر
- Adult بزرگسال : به اشخاص بیش تر از ۱۲ سال اطلاق میگردد و با نشانه اختصاری ADL نشان داده میشود.
- Child اطفال ۶-۲ سال : کودکانی می باشند که معمولا در هتل ها به آن ها تخت تخصیص نمی یابد و با نشانه اختصاری CHD 2-6 نمایش داده میشود.
- Child اطفال ۱۲-۶ سال : کودکانی میباشند که معمولا در هتل ها به آنان تخت از نوع سفری تخصیص مییابد و با نماد اختصاری CHD 6-12 نمایش داده میشود.
- Infant اینفت یا این که نوزاد : به کودک ها پایین دو سال اطلاق میگردد که معمولا در هتل ها به آنان تخت تخصیص نمی یابد و با نشان اختصاری INF نمایش داده میشود.
اصطلاحات متداول در هتل ها
بررسیاین (Check-in) :
آنالیز این هتل در معنای ورود به هتل و تحویل اتاق میباشد. هتلها مقررات خاصی برای آنالیزاین دارا هستند. به عنوان مثال ساعت مشخصی را برای تحویل اتاق در لحاظ می گیرند. ساعت تحویل اتاق یا این که Check-in عموما ۱۴ (۲ عصر) میباشد. شما بعد از ورود به هتل و تحویل مدارک فردی پاره ای درانتظار میمانید آنگاه در طول مشخص و معلوم وارد اتاقتان می شوید.
محاسبهاوت (Checkout) :
بررسی اوت هتل برعکس آنالیزاین میباشد؛ و مرتبط با هنگامی میگردد که شما بایستی اتاقتان را تحویل دهید و هتل را رخنه نمایید. Checkout هتلها معمولا ساعت ۱۲ ظهر میباشد. در بیشتر هتل ها بعداز اینکه اتاق را تخلیه کردید، یک کدام از نیروی کار هتل خصوصی به اتاق می زند و حالت اتاق را نظارت مینماید.
آلتارناتیو (Alternative) :
اتاق Alternative به معنای«آیتمهای دیگر برای گزینش اتاق» میباشد. این رخداد در قوانینی می افتد که شما از پیشین اتاق خاصی را رزرو کردهاید و حال بعداز وصال به هتل اتاق جایگزینی به شما توصیه میگردد.
برای مثال ممکن میباشد شما اتاقی رو به بیشه را رزرو کردهاید و در هتل اتاق رو به دریا را به شما توصیه میدهند. این حادثه میتواند دلایل زیادی نظیر تغییرو تحول رغبت شما یا این که وجود برخی ایرادات در اتاق داشته باشد. ولی این تغییر تحول حتما با حفاظت رضایت شما شکل میگیرد.
فولی بوکد (Fully booked) :
اصطلاح Fully booked را بیشتر وقتی مشاهده می کنید که میخواهید هتلتان را آنلاین رزرو نمائید. هنگامی که یک شهر را تحت عنوان مقصد گزینش میکنید، هتلهای زیادی به شما نشانه داده میشود البته ممکن میباشد برای تعیین بعضی از اتاقها این اصطلاح را ببینید. و به معنای آن میباشد که آن اتاق در تاریخ متبوع شما مالامال گردیده است.
هاوس کیپینگ (Housekeeping) :
وقتی که در هتل می باشید، می توانید درخواست پاک کردن اتاق یا این که آپارتمانتان را بدهید. بخشی به عنوان Housekeeping یا این که سرویس ها منزل داری در هتل وجود داراست کهاین وظیفه را اعمال می دهد. برای آنکه اتاقتان منزه گردد میتوانید هنگام خروج از اتاق و هتل، آویز دری را که تیتر «Make Up» یا این که «Clean» یا این که «منزه گردد» روی آن درج شده، به در معلق فرمایید. براین اساس نیروی کار سرویس ها منزلداری هتل متوجه درخواست شما می شوند و اتاقتان را منزه مینمایند.
مینی توشه (Mini-bar) :
مینی توشه هتل به سردخانه کوچکی اطلاق میگردد که در اتاق هتل وجود دارااست؛ دراین یخچال فریزر اشکال آبمیوهها و خوراکیهایی نظیر شکلات یا این که آجیل در دسترس میباشد و شما میتوانید هرگاه که دلتان خواست از آنها رغبت نمائید. در اکثر موردها بایستی هزینه خوراکیها و آب میوههای Mini-Bar را به صورت جداازهم از هزینه هتل پرداخت فرمایید.
بل بوی (Bellboy) :
بل بوی هتل یکیاز نیروی کار هتل میباشد که چمدانهایتان را از ماشین فردی شما یا این که ماشین کرایه ای تا اتاق یا این که آپارتمانتان حمل مینماید. معمولا مسافران به Bellboy انعام میدهند.
کمد (Buffet) :
اصطلاح کمددیواری در رستوران و غذاخوریهای هتل گزینه به کارگیری قرار می گیرد. در صورتیکه هتلی تیتر نماید که خوراک را به صورت کمددیواری ارائه مینماید بدین معناست که غذاها به صورت منو باز برای پذیرایی از میهمانان فراهم می شود. در بیشتر هتلها، پذیرایی وعده ناشتایی عمدتا به صورت کمد دیواری یا این که سلفخدمت میباشد.